טפילי דרמדקס, דרמטיטיס כרונית פבנים

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

13/06/2017 | 20:30 | מאת: טפילי דרמדקס, דרמטיטיס כרונית פבנים

שלום דוקטור אכי אני סובל מפטרת, טפילי דמודקס, פריחה וגרד. במקומות שונים, ראש פנים גוף. רופא עור רשם לי קרם ניזורל למריחה פעמיים ביום. לדעתך, על פי הערכתך, מריחת קרם ניזורל פעמיים ביום, עשוי לשפר את מצב הדרמטיטיס כרונית בפנים? ראש בקרקפת ופנים וכפות רגליים וציפורניים? עשוי לעזור ולטפל בדרמטיטיס כרונית? תודה רבה מראש על תגובתך.

הקרם עשוי לעזור גם לדרמטיטיס כרונית ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

14/06/2017 | 12:36 | מאת: דרמטיטיס פריחה וגרד במצח ובחזה

תודה רבה על תגובתך דוקטור אכי . שאלה נוספת- קרם ניזורל מותר למרוח גם על המצח וחזה? כי גם במצח ובחזה באזור הצריבה, יש לי פטרת דרמטיטיס פריחה וגרד.

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית