סיבות לסבוריאה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

03/07/2011 | 14:23 | מאת: נטע

שלום ד"ר! אני קוסמטיקאית והגעתי לפורום הזה תוך כדי חיפוש מידע על סבוריאה. להפתעתי הרבה קראתי מתוך דף ההסבר שלך כי הסיבה לסבוריאה היא למעשה היפרפונקציה של בלוטות חלב.אני מופתעת כי למירב ידיעתי ולידעת מוריי לקוסמטיקה סבוריאה היא למעשה בעיה בהתקרנות של העור (התקנות מהירה מדי שמשאירה למעשה תאים חיים על העור וכך נוצרת קשקשת) האם זאת מחשבה מוטעת? אשמח אם תענה, משוב שבתור קוסמטיקאית חשוב לי להבין את המחלה הזאת. תודה מראש

את התהליכים הביולוגים של התופעה תוכלי להבין מכל ספר העוסק במבנה העור ותופעות שונות שלו. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית