פריחה חוזרת ללא מענה או שם

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

09/04/2017 | 00:40 | מאת: תומר

שלום רב בשבע השנים האחרונות מפיעה אצלי פריחה בעיקר באיזור המפשעות, בתי השחי ואזור המותן. הפריחה מתבטאת בגירוי וגרד, אדמומיות, בעלת צורה עגולה בקוטר משתנה בין 1-10 סמ. פריחה זו לא מדבקת ושמתי לב שמופיעה בעיקר בחילופי עונות אך לא רק. תזונה לא משפיעה על הופעתה. נלקחה ביופסיה בעבר שחזרה שלילית. נמרחה בתרחיפים ומשחות לפטרת וכו וכו אך ללא הועיל. רופאים שהייתי אצלם לא ידעו להסביר לי במה מדובר, גם כאלו שנתקלו בפריחה כזו בעבר... אנא, מישהו יכול לספר לי במה מדובר ומה הדרך להיפטר מהעונש הזה? תודה רבה!

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית