סבוריאה אצל ילד בן 3

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

27/12/2010 | 22:06 | מאת: מור

בשבועיים האחרונים בני בן ה 3 התחיל להתגרד בכל מיני מקומות בגוף (בעיקר בראש ובצוואר, ובמפשעות והישבן) ואני חשבתי שאלו עקיצות. היום לקחנו אותו לרופא שאמר שזאת סבוריאה. הרופא אמר לנו לעשות לו מקלחות עם שמן "בלנאום" ונתן לנו משחה בשם אפלומיצין. כמובן שאני מעדיפה למרוח לו משהו טבעי.... מה לדעתך כדאי לעשות? האם שינוי תזונתי עשוי לעזור לבעייה? תודה רבה מראש על העזרה :)

הייתי מנסה את הטיפול בשמן אמבט קודם וראשית לכל. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית