מופתעת מעצמי ומחפשת עצה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/02/2007 | 13:12 | מאת: גלית

נפרדתי מרצוני מחבר שלי אחרי 8 שנות חברות ( מגיל 21 היינו יחד והיום אני בת 29) תמיד הוא איכזב אותי, תמיד אמר את המילה האחרונה. הוא היה גרוש + 2 ולא רצה להתחתן בשנית . ואני כל הזמן דיברתי על חתונה וייחלתי למסד את הקשר. היו לנו מספר משברים ביחסים ובכל משבר אני היתי מרגישה שאני מתפוררת בלעדיו שאני לא מסוגלת לחיות , שחרב עלי עולמי. לא מצליחה להשתחרר ממנו ושזה חזק ממני ובכל פעם היתי מחדשת את הקשר איתו וסוחבים ככה עוד שנה שנתיים ושוב עולה נושא החתונה ושוב אני מתאכזבת ונפרדת בייסורים. וחוזר חלילה כך חלפו להן 8 שנים תמימות בכל פעם אני נפרדתי מרצוני וחזרתי אליו מרצוני כי לא הצלחתי להתמודד עם הפרידה ולו כמובן היה מאוד נוח לקבל אותי היה לנו סקס אדיר שזה למעשה החזיק את הקשר לפני שבוע הוא עיצבן אותי בהתנהגותו השתלטנית ואני החלטתי שזהו שזה נגמר!!! ומעולם לא הרגשתי שלמה כל כך. הרגשתי סוג של אדישות כלפיו, ושהוא לא מעניין אותי ושאני רוצה משהו טוב ורציני אני כבר נושקת ל-30 כולם מסביבי מתחתנים ואני מתוסכלת הוא התקשר אלי והתעלמתי , הוא שולח SMS ואני מתעלמת טוטאלית. זה מעולם לא קרה לי שנהיתי כל כך אדישה כלפיו, ושאין לי את הצורך להחזיר לו צילצולים או הודעות כתובות. שאלתי היא כזאת: האם עלי להתחיל לצאת עם בחורים אחרים ללא תקופה של " צינון " מהקשר הזה? כי מנסיוני כשעוד הייתי אובססיבית אליו בתקופות של פרידה , הייתי יוצאת עם אחרים ולא מסוגלת שלא להשוות את בחור החדש לאקס. ואז גם הייתי חוזרת לאקס. כרגע אני מרגישה שלמה עם הפרדה ומעולם לא הרגשתי כך , אפילו לא הזלתי דמעה האם יתכן שזו רק אשלייה כי אני פגועה ממנו? אני מפחדת להגיע למצב של השוואות כל הזמן , אני מפחדת לרצות לחזור אליו האם כדאי לא לפתח קשרים אחרים בחודשיים הקרובים ו"להתנקות" ממנו סופית ? מה דעתך ד"ר ?

לקריאה נוספת והעמקה
25/02/2007 | 15:34 | מאת: ע

גלית יקרה! 1. כ"כ מבינה אותך, את בת 30 החיים עוד לפניך אך גם הזמן קצר וחבל לך להסתובב איתו, 2. רואים שזאת אהבה בינך לבינו, אך תפתחי את עינך ותראי שכלום לא יצא לך מזה בעתיד עם כל אהבתו אליך, תביני הוא גרש + 2 מה הוא צריך רציני עכשיו. 8 שנים זה המון זמן לעבור ביחד ולהבין מה זוג רוצה. אנא ממך תפתחי את עינך חבל על חייך ועל זמנך בטוח תמצאי מישהו לחיי נישואין, וטיפ אל תשוי אף גבר לגרוש שלך, כל אהבה מגיעה בנפרד ומתיחדת בין שניים. בהצלחה

28/02/2007 | 20:30 | מאת: יהודית רובינשטיין

שלום חוקיות אין, ופרידות כבר עשית הרבה פעמים , היתה לך הכנה מספקת. יש להניח שיגעו געגועים והתלבטויות אך אם את יודעת מה את רוצה את תדעי להמשיך לכיוון של קשר מספק יותר. אין טעם לצאת רק כדי לשכוח, אך לשבת ולהמנע מקשרים אין צורך , ולכן עליך לבחור את הדרך שכן תבלי ותתני לעצמך זמן איכותי של הנאה.

מנהל פורום זוגיות חברה ותעסוקה