רחם שרירני

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/06/2011 | 17:15 | מאת: דנה

שלום ד"ר בת 46.5 עם רחם שרירני בגודל כ- 14 שבועות, הגורם לדימומים חזקים. רציתי לשאול מה דעתך על שיטות טיפול בשרירנים בעזרת מטרגין או הקסקפרון. כמו כן האם טיפול זה מתאים לאישה עם בעיות קרישה? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות אם יש. תודה רבה מראש.

שלום רב, לא מדובר בשיטה חדשה, ממש לא. מטרגין והקסקפרון הינם טיפולים שמטרתם להקטין דימום בלבד. אין בטיפול זה נזק, את התרופות נוטלים במשך מספר ימים בלבד ע"מ למנוע דימום רב.טיפול זה לא משפיע כלל על השרירן עצמו.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם