כריתת רחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/04/2011 | 07:29 | מאת: אנונימי

בוקר טוב, לאימי ,בת 70, נתגלה גידול סרטני (אלים בדרגה 3) ברחם לאחר דימום ולקיחת ביופסיה.הניתוח להסרת הרחם והמערכות הנלוות יערך בתחילת מאי- בערך כחודש מקבלת התוצאות. בדיקות כלליות של סיטי הראו שכל המערכות מסביב תקינות ואני מקווה נקיות . מהם הסיכויים להחלמה מלאה ולריפוי מלא לאחר כריתת הרחם, השחלות, הלימפה וכו/ . האם הקדמה בשבוע נוסף של הניתוח הוא קריטיאו חשוב? תודה מראש

שלום רב, על פי הנתונים שמסרת לי הסיכוים להבראה מלאה הם טובים. הדחיה במועד הניתוח לא כ"כ משמעותית.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם