דימום ממושך 26 יום

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

22/04/2011 | 16:37 | מאת: מרים

בת 56 בעבר 3 לידות קיסרי טופלתי בעבר ע"י כדורי פרוברה 5 מ"ג והכדורים עזרו והיו לי הפסקות ממושכות של 5-6 חודשים מהמחזור לאחרונה זה נמשך כאמור 26 יום פניתי להתייעצות ונמצא שייש שרירנים שירירן קדמי 3.8 - 3.5 שרירן אחורי 3.6 פייפל לפני שנה תקין וגם ביופסיה תקינה קבלתי כדור הקסקפרון במקום הפרוברה שכאמור לא עזרו מהכדור הראשון הרגשתי רע מאוד הקאות וכאבים , הפסקתי את הטיפול , הרופא ממליץ לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית לבדיקת רירית הרחם וכריתה שלמה או חלקית של הממצאים קראתי על הטיפול באולטרסאונד ממוקד בהנחיית MRI אבקש לדעת מה דעתך ואיך אני ממשיכה מכאן את הטיפול

שלום רב, דימום ממושך בגיל 56 אינה תופעה שכיחה, לכן אני גם ממליץ לך כדבר ראשון לבתע היסטרוסקופיה אבחנתית. האם נמצאו מיומות גם בעבר או הממצא הנו חדש? זה מאד חשוב לדעת. לגבי טיפול באולטרסאונד ממוקד: באופן כללי הטיפול יעיל ב- 70% מהמקרים, לכן חשוב מאד לבדוק אותך, להתרשם, לבצע בדיקת אולטרסאונד עם בדיקת MRI על מנת להחליט על דרכי הטיפול.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם