אחרי היסטרקטומי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/12/2015 | 17:51 | מאת: שירה

שלום, אני בת 48. בניתוח היסטרקטומי בגישה בטנית הוצא רחם בממדים של 15\16\10 ס"מ. עם שרירן בקוטר 11 ס"מ, למרות שהושארו השחלות- אני סובלת מגלי חום קיצוניים בלילות ובימים. האם אפשר לבקש הסבר על הממצאים בדוח הפתולוגי: שרירן: אזורי נמק מרובים, נמק מסוג uncertain מתאים לאוטוליזה, יכול להתאים ל s.t.u.m.p. sruav v,tnv ekhbh,/ צוואר רחם- היפרפלסיה גלנדולרית פוקלית. צביעות ל Ki67, p16- חיובי בתאים isolated/ P 53 - שלילי. בכבוד רב שירה

אנו לא מפענחים תשובות מעבדה. אין קשר לגלי חום. תפני לרופא המטפל שלך

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם