לאחר כריתת שרירן- מעקב הריון רגיל או מיוחד??

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

06/07/2015 | 17:11 | מאת: ברבר

בעבר 4 ניתוחים: 2 לכריתת ציסטות שחלתיות 1 הוצאת שרירן גדול 8 ס"מ מדופן הרחם בפתיחת בטן 1 ניתוח קיסרי (הומלץ לאור כריתת השרירן) עכשיו בהתחלת הריון שני. האם להסתפק במעקב הריון רגיל ? תודה.

כן, את חייבת להיות במעקב במרפאת סיכוני הריון.

כן, את חייבת מעקב הריון במרפאת סיכוי הריו.

18/07/2015 | 19:05 | מאת: מיכל

שלום לך ברבר, אשמח אם תוכלי בבקשה לחזור אליי באופן אישי. עדכני אותי. אשמח לשוחח איתך ואודה לך מאוד. אני לפני ניתוח הוצאת שרירן בפתיחת בטן, ואשמח אם תיצרי עימי קשר. תודה

20/04/2019 | 18:46 | מאת: אני

היי ברבר יש מצב למייל או טלפון שלך אני רוצה לשאול אותך משהו?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם