טיפול במיומות

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

25/05/2013 | 23:19 | מאת: א

מזה כ8 שנים אני במעקב מיומות שהתחילו אצלי אחרי לידה היחידה שלי -ניתוח קיסרי).עד לאחרונה היו לי כ3 מיומות קטנות(בסביבות 1 ס"מ).לפני כחודשיים הרופא אמר לי שיש לי כ7 עד 8 מיומות מאוד קטנות בסביבות 1 ס"מ.הדבר מדאיג אותי כי לאמי היו מיומות והיא הייתה במעקב שנים ובסוף התגלה לה סרטן ברחם. אני סובלת מכאבים חזקים בבטן התחתונה והמחזור לי ארוך למדיי ולאחרונה גברו הכאבים ברגליים. האם אני מתאימה לטיפול באולטסאונד ממוקד? יש דרך להפטר מהמיומות ללא כריתת רחם.....? אשמח לתשובה וייעוץ.

שלום רב, אין שום קשר בין המיומות לסרטן הרחם. ממש לא חייבים לכרות את הרחם בגלל המיומות. אשמח לבדוק אותך, לבצע בדיקות נוספות לפי הצורך ולתת לך המלצה טיפולית . את מוזמנת להגיע למרפאת מיומות ברמב"מ. מס' הטלפון לזימון תור - 04-8542292

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם