מיומה ואימון פונקציונאלי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

17/04/2013 | 10:35 | מאת: Jul

היי, יש לי שרירן די קטן ברחם. כבר כמעט 4 חודשים אני עוסקת באימון פונקציונאלי שכולל ביו היתר הרמת משקולות. האם דבר זה יכול לגרום לשרירן לגדול ובכללי, האם יש השפעה שלילית של הרמת משקולות לבריאות האישה. נ.ב אני לא מרימה משקולות באופן קבוע וזה גם חלק קטן מאוד מאימון כולו.

שלום רב, האם דבר זה יכול לגרום לשרירן לגדול ובכללי, האם יש השפעה שלילית של הרמת משקולות לבריאות האישה. * לא , ממש אין כל השפעה שלילית.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם