סימנים מחשידים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/12/2012 | 16:55 | מאת: d82

שלום קראתי את המאמר לגבי מיומות , ויש לי את כל הסימנים כאבים בגב כאבים ברגלים וגם שלושה שבועות מחזור חזק שמפסיק וחוזר אחרי יום אני משתמשת במדבקות evra למניעת הריון וכל חיי היה לי מחזור מסודר .ילדתי את בני בן ה4 בניתוח קיסרי וגילו לי ציסטה בשחלה עשיתי ביופסיה והכל בסדר תודה לאל . בימים האחרונים אני מרגישה בועות אויר באמצע הבטן ולחץ חזק וכמובן ווסת חזקה ונמשכת כבר 3 שבועות אשמח לתשובתך בהקדם בברכה

שלום רב, תשובתי לא כ"כ תעזור לך. את פשוט חייבת להבדק אצל הגינקולוג שלך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם