פענוח פרופיל הורמנאלי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/08/2012 | 22:22 | מאת: אור

שלום רב, ברצוני לברר אודות הפרופיל ההורמנאלי . בקרוב בת 41 לא ניסיתי להרות , אבקש לקסל חוו"ד לגבי הפרופיל . FSH- 6.7 , LH-7.9, טסטרון- 1.7 אסטרודיל - 195 פרוקטולון- 303 TSH- 2.7 . קראתימעט חומר ונראה לי שאסטרטדיל שלי נמוך ? . כמו כן, האם ה- LH ן- FSH אמורים להיות בעלי ערכים שווים ? . האם הבדיקה מראה על פוריות ? . כמו כן , לפני 4 שנים בצעתי בדיקה זהה וה- FSH היה 5.7 האם מדובר בירידה משמעותית ? תודה רבה אשמח לקבל חוו"ד שכן מועד לרופא מאוחר .

שלום רב, מצטער לומר לך אבל אנחנו לא מפענחים בדיקות מעבדה. תפני בבקשה לרופא המטפל שלך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם