ניתוח לכריתת רחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

25/03/2012 | 17:36 | מאת: רוי

דוקטור שלום, בת 47 הגעתי לבדיקה במחלקה אורגינקולגיה מכיוון שאני סובלת מקשיי שליטה על שלפוחית השתן,בבדיקה הרופא אמר לי שהבעיה נובעת מרחם שרירני בגודל 16-17 שבועות ושרירן בגודל 10 ס"מ והציע לי לעבור ניתוח כריתת רחם,ברצוני לציין שאני סובלת ממחזור לא סדיר ועם קרישי דם ,שאלתי האם אפשרי לבצע לי ניתוח כריתת רחם בקולונסקופיה? מחכה לתשובתך בברכה

שלום רב, את התכוונת ניתוח בלפרוסקופיה, נכון? באופן עקרוני ניתן, הכל תלוי מהמיומנות של הרופא שלך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם