מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

13/03/2012 | 08:54 | מאת: סופי

שלום אני בת 44.4 לאחרונה גילו אצלי מיומה בגודל 6 מ"מ רגיש דופן אחורי, בחודשיים האחרונים המחזור לא סדיר והימים נעים בין 4-5 זרימה מוגברת , כאבים חזקים, אי שליטה על השתן, בבירור עם הרופא נשים שלי הוא המליץ על כריתת רחם + tvt , רציתי לדעת איזה השלכות יש לניתוח כזה , אני מעשנת, אני לא מתכוונת להיכנס להריון, אבל פוחדת להחליט , מה עלי לעשות לפי דעתך? תודה מראש

שלום רב, האם מדובר במיומה של 6 מ"מ או 6 ס"מ? לצערי לא יכול לתת לך יעוץ ללא בדיקה שלי. יחד עם זה אף פעם לא ממהרים לניתוח בטרם נדקת את הנושא לעומק. אני ממליץ לך לבדוק את האפשרות של IInd Opinion.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם