כאב בבטן תחתונה צד ימין קרוב למשפעה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/07/2019 | 14:13 | מאת: מרינה

שלום .. סליחה זה ארוק מדי אני בת 22 רווקה. מעולם לא הייתי בהיריון כבר יותר מחודשים אני סובלת מכאבי בטן תחונה בצד ימין. יש לציין שהמחזור שלי סדיר אם כי כמות הדם גדולה והכאב בעת קבלת המחזור הוא גבוהה אבל אני רגילה לזה. עשיתי בדיקת אולטראסאונד רחם ושחלות והבדיקה יצאה תקינה. בעקבות כך נשלל העניין שמדובר במשהו גניקולוגי. נוצר חשד שמודבר בבקע משפעתי כי אני סובלת מכאבים שמתגברים בעת הליכה ובעת הרמת דברים אם כי אחרי בדיקת כירוג ובדיקת אולטראסאונד לדופן נבטן חשד זה גם נשלל. האם יכול להיות שמדובר בשרירן שלא רואים אותו ? יש לציין שהכאב גם מחמיר כאשר השלפוחית מלאה ויש מין איזה נפיחות קטנה באזוק (בדיקת תרבית שתן תקינה) יש הרגשה של לחץ במקום הזה. אני פשוט לא יודעת לאיזה רופא שוב לחזור ואיזה בדיקות שוב לעשות.האם עדיים בכל זאת יכול להיות שזה משהו גינקולוגי ואם כן מה זיה יכול להיות לאיזה כיוון ללכת. אני כלכך מיאושת ומתוסכלת.

שלום, אני ממליץ לבצע CT של הבטן ושל האגן. כמו כן תפני לרופא נשים שעוסק באנדומטריאוזיס. בכל הקופות ובכל בית חולים קיימות מרפאות של אנדומטיראוזיס. בהצלחה.

05/09/2023 | 11:43 | מאת: אנה

היי אני סובלת כבר שנה מאותם התסמינים האם הצלחת להבין ממה זה ?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם