שלום, תוצאות של בדיקת צפיפות עצם לא טובות

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

31/03/2011 | 21:55 | מאת: EILY

בגלל מחסור גדול של ויטמין D שהתגלה במקרה 4. זכר גיל 27. אף פעם לא אמר לי הרופא שצריך לקחת ויטמין D אז לא היה לי שמץ של מושג.. אז מה עכשיו ? רק צריך לקחת את הויטמין D לתקן והצפיפות עצם תסתדר ותחזור להיות תקינה כאילו לא קרה כלום? תודה!

שלום רב צריך תחילה לתקן את המחסור. ההמשך תלוי בחומרה, אם צפיפות העצם תשאר נמוכה (תלוי גם כמה נמוכה) - יתכן ויהיה צורך בבירור או טיפול נוסף . רפואה שלמה

01/04/2011 | 13:02 | מאת: EILY

בעיקרון מניסיון כזה הצפיפות עצם אמורה להסתדר ? אם לא מה הוא הטיפול הנוסף ? תודה.

מנהל פורום שברי צוואר הירך