אוסטיאופורואיז

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

03/01/2011 | 12:41 | מאת: שרי

לד"ר ליאנה שלום, אני בת 63 לפני זמן מה עשתי בדיקת צפיפות עצם, הערך היה T.SCORE -3.8 בנוסף גם ה-D היה נמוך 37, התחלתי לקבל סידן אחד ליום, אקטונל אחד לשבוע 35 מל' 170 לחודש ו- ויטמין D בקבוק לשבוע השאלה שלי האים המינון שאני מקבלת נכון? האים תזונה נכונה תועיל? תודה מראש על הנכונות, על הסבלנות,

שלום שרי בסך הכל נשמע לי הגיוני. תזונה נכונה במקרה זה - העשרה בסידן - מוצרי חלב, טחינה, שקדים, סרדינים. בברכה

מנהל פורום שברי צוואר הירך