הפלטה מעט PROUD

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

05/10/2013 | 20:25 | מאת: יגאל

שלום אני בן 44 לפני כ 3 חודשים נפלתי ושברתי את צוואר הירך באותו יום נותחתי . מאז אני סובל מכאבים עזים קושי בשנה מתהלך רוב הזמן עם קביים נוטל משכיי כאבים חזקים מבצע הרבה פיזוטרפיה . לאחרונה הייתי אצל אורטופד שכתב בין היתר באבחנה שלו ( לאחר צילום עדכני שבוצע לדרישתו ) "הפלטה מעט PROUD מה שיכול להסביר את הכאב." שאלותי הם 1 מה התכוון המשורר ( הרופא ) מה הכוונה ב הפלטה מעט PROUD 2 מה זה ההחלמה המשוער מניתוח כזה

יגאל שלום רב. לצערי, איני הכתובת הנכונה. ממליצה לך לפנות לאורטופד, ניתן גם במסגרת אחד הפורומים כאן . רפואה שלמה

07/10/2013 | 19:59 | מאת: יגאל

מנהל פורום שברי צוואר הירך