ראשל"צ

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

30/07/2013 | 10:20 | מאת: נירה.ג

שלום ד"ר ליאנה בת 64 נפלתי תוך כדי התקלות בעצם ושברתיאת מפרק הירך. עברתי ניתוח משקם. ברצוני לדעת כמה זמן אורך איחוי השבר.עברו 3.5 חודשים.מבצעת פיזיו+הידרו. האם רפואה אלטרנטיבית(דיקור) יכולה להחיש האיחוי.תודה וברכה נירה

נירה שלום רב. איחוי השבר הינו תהליך ארוך וניתן לבדיקה ע"י צילום. לא ידוע לי על סגולות מרפאות של רפואה אלטרנטיבית בתחום זה, אולם, אין לי ידע ברפואה אלטרנטיבית :-). בכל מקרה, אנא גשי לבדיקה צפיפות עצם ולבדיקת רופא מומחה בתחום על מנת להתחיל טיפול למניעת שברים נוספים. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך