כדורי סידן

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

22/07/2013 | 20:05 | מאת: נעמה

שלום רב, אני מאובחנת כסובלת מאוסטפופורוזיס ולוקחת כדורי סידן. כמו כן אני סובלת מעצירויות. איזה סוג של כדורי סידן לא מעודדים עצירות, ויחד עם זאת נספגים טוב בגוף? תודה

שלום רב. אכן תוספי סידן רבים גורמים עצירות ואין סוג אחד שלא עושה זאת כלל. יש מטופלים שהתופעה מוקלת עם סידן ציטראט , או סידן שמתמוסס במים. אפשר גם לנות לחלק את הכדור וליטול פעמים ביום חצי. מכל מקום - אם מותר לך לאכול מוצרי חלב , הם מהווים מקור מצויין לסידן ובבניית תפריט נכונה ניתן אף להמנע מנטילת תוסף. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך