אקטונל

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

25/12/2010 | 13:10 | מאת: צחי

אמי בת 81 קיבלה פוסלאן מספר שנים ואז עברה לאקטונל פעם בשבוע 35 מ"ג ביחד כ 11 שנים של נטילת התרופות הנ"ל. בדיקת צפיפות עצם אחרונה 2.8 אחוז ללא שינוי משנים קודמות. קראתי שיש לשקול הפסקת הטיפול לאחר תקופה ארוכה. האם נכון? אודה על תשובתך.

צחי שלום רב. אכן קיימת סוגיה של משך טיפול. יחד עם זאת ההחלטה על הפסקת התרופה אינה אוטומטית אלא מבוססת על מגוון נתונים - שינוי בצפיפות עצם הוא רק אחד מהם. אני ממליצה לך להוועץ ברופא מומחה בתחום. בברכה

מנהל פורום שברי צוואר הירך