שבר בצואר הירך - סכנות

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

24/04/2013 | 14:05 | מאת: אורית אור

שלום רב, כשמדברים על שבר בצואר הירך מדברים גם על סכנות. לא ברור לי מה הסכנה הגדולה אחרי ניתוח בו מכניסים אלמנט מתכתי לאיחוי. לתשובתך אודה .

אורית שלום רב. לא בטוחה שהבנתי את השאלה לגמרי. שבר בצוואר הירך היינו אירוע הר סיבוכים רבים - לפני, במהלך ואחרי ניתוח. העובדה שמכניסים את האלמנט המתכתי היא רק מרכיב אחד בסיפור. רפואה שלמה

25/04/2013 | 12:45 | מאת: אורית אור

שלום רב, תודה על תשובתך ברשותך אבקש להתמקד בסיבוכים האפשריים אחרי הניתוח כי שמעתי שהסכנות רבות. חשוב לי לדעת מה הסכנות הספציפיות לניתוח זה ואם יש אפשרות למנוע לפחות חלק מהן. אודה לתשובתך אורית

מנהל פורום שברי צוואר הירך