אוסטאופורוזיס לפני גיל המעבר

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

28/03/2013 | 17:32 | מאת: משה

אשתי סובלת מאוסטאופורוזיס לאחר טיפול ממושך בסטרואידים בעקבות itp אחרי לידה( itp עבר ) . עשתה צפיפות עצם ויש בעיות עם חוליה L3 וצפיפות בגב תחתון היא 2.8- . יש לציין שאשתי רק בת 29 . מטופלת כמספר חודשים בתרופת אלטרנטיביות והידרותראפיה אך ללא הועיל. יש לציין שאשתי גוררת רגל ואינה יכולה לבצע שום פעילות גופנית כמו הליכה וכו. שאלתי היא : איזו תרופה יכולה לבנות לה את העצם ובמקביל לעצור את הידללות העצמות אך לא לסכן אותה בכך שתוכל להביא ילדים בעתיד??? בנוסף מעוניינים לדעת , מי המומחים הכי טובים לטיפול האוסטאופורוזיס ו??? לא ללכת סתם לקופות חולים אלא למצוא את המקום הטוב ביותר לטיפול באשתי עקב המקרה הספציפי והלא שיגרתי שקרה לה. נשמח לקבל תשובות בהקדם.

משה שלום. קיימות שאלות רבות סביב המקרה של אשתך ובהחלט קיימות מספר אפשרויות טיפוליות שמאפשרות הריון בעתיד. מוטב שכל זה יעשה מול מומחה לאוסטאופורוזיס, כפי שחשבתם. באיזה אזור בארץ אתם גרים?

31/03/2013 | 23:40 | מאת: משה

אנחנו מאיסור ירושלים...אשמח אם תפרטי את שמות התרופות האפשריות שלא מהוות סיכון עתידי ....

משה שלום. קיימות שאלות רבות סביב המקרה של אשתך ובהחלט קיימות מספר אפשרויות טיפוליות שמאפשרות הריון בעתיד. מוטב שכל זה יעשה מול מומחה לאוסטאופורוזיס, כפי שחשבתם. באיזה אזור בארץ אתם גרים?

מנהל פורום שברי צוואר הירך