התעמלות בונה עצם - האם ניתן גם בבית?

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

05/01/2013 | 23:57 | מאת: אפרת

שלום רב, בחיפוש אינטרנטי הופתעתי לגלות שאין במצא קלטת כלשהי של משרד הבריאות או קופות החולים השונות של התעמלות בונה עצם. הייתי מאמינה כי זהו שירות הגיוני לציבור. כן נתקלתי בDVD של התעמלות בונה עצם של מרכז מסויים לבריאות האישה. המרכז הינו פרטי ולכן אני מניחה שהסרט הינו לא זול (אבדוק זאת במהלך השבוע). מספר שאלות לי בנושא: 1. האם יש באינטרנט סרטון כלשהו הנחשב כמומלץ? 2. האם זו בעיה להתחיל לעשות את הפעילויות האלו לבד בבית? 3. האם יש אפקטיביות מוכחת לפעילות זו גם כאשר מתחילים אותה בשלבים מתקדמים של המחלה? בברכה, אפרת

אפרת שלום רב. איני מומחית להתעמלות בונה עצם ואני בטוחה שתמציאי פורום מתאים שעוסק בנושא. הרשת מוצפת במאמרים שמתארים תרגילים אפשריים. אולם, הליכה היא התעמלות נושאת משקל (שלך) מצוינת ואני בהחלט ממליצה לך להתחיל ממנה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך