אוסטיאופורוזיס קשה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

13/12/2010 | 19:31 | מאת: שוש גולן

בת 57 עברתי אולטרא סאונד לצפיפות העם וגילו שיש לי אוסטיאופורוזיס קשה, רופאת משפחה לא ממליצה לקבל טיפול תרופתי ואני שומעת מחברותי שצריך כן לקחת טיפול תרופתי , מה עליי לעשות? האם יש אפשרות להמליץ לי טיפול ? שוש גולן 0525345243

שלום רב. ההחלטה אם כן או לא לתת טיפול במקרה של צפיפות עצם נמוכה אכן מתבססת על מכלול נתונים, מלבד התוצאה עצמה. מובאים בחשבון גיל, בריאות כללית, משקל, תרופות ומחלות רקע. ממליצה לך להתייעץ עם מומחה אוסטאופורוזיס, במרפאה. בברכה

מנהל פורום שברי צוואר הירך