לקיחה בפעם אחת את כול הכמות /טיפות ויטמין D3

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

11/10/2012 | 19:33 | מאת: ויטמין D3 של כצט

רציתי לשאול האים אני יכול לקחת את כול כמות הטיפות בפעם אחת (מרוקן לתוך מןצר חלב)טיפות ויטמין של קבוצת כצט רשום שכול האריזה מכילה 75.000 יחידות בינ"ל ויטמין D גודל הבקבוק 15 מ"ל וכמות הרכיב בכל טיפה 5 מק"ג (200 יב"ל) הרוקח הסביר לי שכול הכמות מספיקה בערך ל40 יום אשמח לתגובה מהירה תודה

שלום. כן, אפשר לשתות את כל הבקבוק פעם אחת, לגבי השאלה לכמה זמן זה מספיק, תלויה במידת החסר. המינון היומי יכול לנוע בין 1000 ל 4000 ואף יותר יחידות, כך שאיני יכולה לענות לך לגבי התדירות מבלי להכיר את יתר הפרטים. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך