שאלה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

14/07/2012 | 07:26 | מאת: דורית

שלום, אימי סובלת מאוסטאופורוזיס וטופלה כעשר שנים בפוסלן (אחת לשבוע). לפני שנתיים, בעקבות נפילה שהייתה לה, החליט הרופא להפסיק את הטיפול בתרופות לשנה ואחרי שנה החליט להעביר אותה לאקטונל. היא לא הגיבה טוב לאקטונל והכדור גרם לה לכאבים ולכן כעת המצב הוא שהיא כמעט תשעה חודשים ללא טיפול. היא צריכה לעבור עכשיו עוד בדיקה של צפיפות עצם ולקבל החלטה על המשך טיפול.האם כדאי לקחת תוסף של מגנזיום עד לקבלת הטיפול החלופי? תודה רבה, דורית

דורית שלום רב אין צורך אוטומטי בנטילת מגנזיאום, אלא אם יוכח חסר בבדיקות מעבדה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך