פוליפ בכיס המרה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

02/11/2011 | 15:06 | מאת: גבריאל נלו

שלום רב לפורום המאוד מכובד . בבדיקת אולטרא-סאונד בטן נמצא פוליפ בכיס המרה.עלי לציין שיש לי נטייה גם לפוליפים במעי הגס וכל שנתיים וחצי/ שלוש אני עושה קולונוסקופיה.אבקש לדעת ,האם יש קשר בין פוליפים בכיס המרה והמעי הגס?ןהאם עלי להקדים ביצוע קלונוסקופיה שאחרונה בוצע ליפני כשנתיים וגם אז מצאו פוליפים.האם צריך לעשות גם CT בטן.נאמר לי שצריך לעשות מעקב אולטרא סאונד כל שלושה חודשים. אבקש לקבל חוות דעתכם. תודה מראש על היתיחסותכם.

שלום רב. אנא הצג שאלתך בפורום גסטרואנטרולוגי . הגעת לפורום שברים בצוואר הירך. בברכה

מנהל פורום שברי צוואר הירך