שבר בצואר הירך

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

14/09/2011 | 23:34 | מאת: דנה

אימי בת 75 שברה את צואר הירך לפני 7 שבועות. בצילום שעשתה היום לאחר 5 שבועות בהם לא דרכה על הרגל (היא לא נותחה)אובחן"מצב לאחר שבר דחיסה בצואר הירך עם סימני הווצרות קלוס" מה משמעות הדחיסה? האם ניתן לחזור למצב הליכה תקין למרות שאובחנה דחיסה?

דנה שלום רב. אומנם הפורום נקרא שברי צוואר הירך, אך אני אנדוקרינולוגית שעוסקת באוסטאופורוזיס, ואת השאלה שאת שואלת עדיף להפנות לאורטופד. חשוב שתדעי, שאמך חייבת לקבל הערכה וטיפול לאוסטאופורוזיס - בדרך כלל סידן, ויטמין די ותרופה למניעת שברים נוספים. אנא פני לרופא המשפחה לקבלת הנחיות . רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך