פרוטלוס

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

20/07/2011 | 23:29 | מאת: מיכל

שלום דוקטור, קיבלתי מהרופא מירשם לפרוטלוס לאחר שאקטונל לא היה לי טוב. רציתי לדעת תוך כמה זמן התרופה תתחיל להשפיע ומה תופעות לוואי אם בכלל..חוץ מזה הבנתי שהתרופה לא בסל התרופות אז מה עושים?איך יש אפשרות לקנות?אולי מישהו יודע וגם באיזה טווח מחירים מדובר.תודה תודה

מיכל שלום רב. פרוטלוס אכן אינה בסל. עלות החודשית היא כ 200 ש"ח. ק"ח מכבי ומאוחדת מציעים את התרופה ב 50 אחוז הנחה למבוטחי ביטוחים משלימים. בסך הכל התרופה נסבלת טוב, לפעמים גורמת בחילות. ההשפעה הן על צפיפות העצם והן על סיכון לשבר תהיה תוך חצי שנה - שנה. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך