פריצת דיסק בחוליה D6-7 וסירינגו-הידואימליה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

13/07/2011 | 18:07 | מאת: רועי

שלום, שמי רועי, בן 32. לאחר צילום MRI התברר כי יש לי פריצת דיסק בחוליה D6-7 וסירינגו-הידואימליה קטנה. אני סובל מכאבים חזקים בגב, שמקרינים לי לכיוון החזה ומשפיעים על חיי היום יום שלי. הייתי אצל מספר רופאים שונים במרפאות כאב וכל אחד אמר לי לבצע טיפול אחר. כגון: זריקות, כדורים ואפילו ניתוח. אני כבר מבולבל ולא יודע איזה טיפול יהיה בשבילי הכי יעיל ומהיר יחסית. אם תוכלי לענות לי בבקשה.

רועי שלום . עליך להפנות את השאלה לפורום אורטופדי. רפואה שלמה

21/06/2014 | 09:35 | מאת: נטלי

סובלת מאותה פריצה המייל שלי [email protected]

מנהל פורום שברי צוואר הירך