אוסטיאופרוזיס בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

07/07/2011 | 12:01 | מאת: טל

שלום, אני בת 32, בבדיקת צפיפות עצם אובחן שיש לי אוסטיאופרוזיס, בבדיקות דם וpth מצב הסידן תקין. אילו סיבות נוספות יכולות לגרום לאוסטיאופרוזיס? האם בשלב זה המצב יכול להיות הפיך בעזרת טיפול תרופתי, תזונה והתעמלות? האם זה יש מקרים אחרים של אוסטיאופרוזיס בגיל צעיר?

שלום טל. מדוע נעשתה בדיקת צפיפות עצם ? ישנה שורה של סיבות לצפיפות עצם נמוכה בגיל צעיר, דוגמאת חסר ויטמין די , צכירת סידן נמוכה, גנטיקה, רמה נמוכה או גבוהה של מספר הורמונים ועוד. מומלץ שתפני להתייעצות על מנת לקבל המלצות פרטניות. במידה ותמצא הפרעה בת תיקון, יתכן והמצב הפיך באופן חלקי. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך