שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

24/02/2011 | 09:49 | מאת: אנה

שלום ד"ר בני, 16, סובל מזה שנתיים מציפורניים חודרניות ברגליים. עבר הליך כירורגי והבעיה חזרה לאחר תקופה. מטופל באמבטיות מלח מדי יום. למרות זאת המצב לא נפתר, הולך בנעליים סגורות ולעיתים נחשף לדריכות ומכות בשיעורי ספורט ואימונים. שאלתי: האם טיפול בלייזר יכול לפתור הבעיה לתמיד? על מה תמליץ? תודה

צריך קודם כל לא לגזור את הפינות של הציפורן. הטיפול בציפורן חודרנית חוזרת הוא טיפול כירורגי ולא ע"י ליזר פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית