בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

31/01/2011 | 22:41 | מאת: ויקי

שלום, עשיתי אולטרסאונד של בלוטת התריס , עקב כאבים בצוואר, ללא בעיות של בליעה. מצאו אצלי קשרית בבלוטת התריס, והרופא שלח אותי לבדיקת NFA. אני הרגשתי בחודשיים האחרונים כמה סימפומים רציתי לדעת אם הם קשורים: כאבים ביד מהכתף למטה כאבים בצוואר דפיקות לב רשום לי שהבלוטות נקיות ולא נפוחות. האם זה יכול להצביע על סרטן בגלל שבאתי עם סימפטומים של כאב?

בדיקת FNA תראה אם מדובר בגידול. סימפטומים של כאב, דפיקות לב לא מורים בהכרח על גידול , דרוש ברור של טיב הבלוטה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית