מיפוי גוף,סרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

06/08/2011 | 12:19 | מאת: טניה

שלום, אימי עברה ניתוח להוצאת בלןטת התריס בעקבות סרטן בלוטת התריס,עכשיו היא צריכה לעבור בפעם השניה מיפוי גוף,הרופאה אמרה שעל מנת להפסיק לקחת אינטרוקסין ולא לסבול מתופעות של זה קיימת זריקה טירוטרופין שיכולה לתת מענה,מכבי ענו שאין להם אותה כרגע..איפה אפשר להשיג את הזריקה? גם אם זה פרטי תודה רבה

לאחר כריתה שלמה של בלוטת התריס, ולפני ביצוע מיפוי יוד של כל הגוף על אמך להפסיק לקחת אלטרוקסין למשך מספר ימים, ולעקוב אחרי רמת TSH עד אשר יעלה מעל 25 (לוקח לרוב שבועיים עד חודש) ואז לבצע את המיפוי. לקיחת טירוטרופין (TSH סינטטי)מקצרת את הדרך, וזאת רק תחת מעקב ומרשם של אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

03/07/2013 | 15:21 | מאת: לאה

היי שלום שמי לאה אני עברתי ניתוח לכריתת בלוטת התריס עקב תאים סרטנים שהיו לי עברתי טיפול ביוד בבית החולים תל השומר במחלקת אף אוזן גרון בבידוד 3 ימים אני ממליצה לעבור שם הם היום מקסימים וקיבלתי את הזריקה של לפני טיפול ביוד ללא בעיה דרך קופת חולים לאומית ועכשיו אני צריכה לעבור מיפוי אשמח לעזור לך לאה

אפשר להשיג את התרופה בבתי מרקחת עם מרשם רופא פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית