אי סימטריה של בלוטות הטריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

03/08/2015 | 05:44 | מאת: חוה

שלןם אני אשה בת 56 עשיתי אולטרא סאונד על בלוטת התריס thyroid והתשובה שקיבלתי שיש אי סימטריה בין 2 הבלוטות גודל הימנית5.0 1.3 1.7 וגודל השמאלית3.9 1.1 1.6 וכןשיש בליטה גבולית של האונה הימנית האם יש לי מה לדאוג או פשוט לחזור בעוד 6 חודשים על האולטרא סאונד כפי שנאמר לי כי הבליטה מדי קטנה בשביל לאבחן מה זה והאם כאבים ביד שמאל שמתכיל בכתף ונמשך לאורך הזרוע שיכים לבעיה הזו או זה משהו אחר לגמרי בתודה מראש אשמח לקבל תשובה חוה

האסימטריה לא צריכה להדאיג . לחזור על הבדיקה בעוד 6 חודשים. כנראה אין קשר לכאבים ביד שמאל לברור פני לאורטופד פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית