פענוח תוצאות סרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

14/04/2015 | 14:52 | מאת: טט

צד ימין -נגע איפואקוגני עם הסתידות עדינות 0.7 ס"מ tiradas4c. קבוצה fna. צד שמאל-בדיקה ראשונה בוצע FAN של אונה שמאלית. משמאל נגע איפואקוגני עם מרקם בלתי אחיד בגודל 0.8 ס"מ tirads2 לאחר חודש נעשתה בדיקה חוזרת בצד שמאל-התוצאה -קוטר 0.8 ס"מ tiradas2 מה משמעות התוצאות הללו? האם צריך לכרות את 2 הצדדים. מדובר בחולה עם בעיות רפואיות נוספות.. תודה

צריך להביא בדיקה זו למומחה לאולטרסאוד לשם פירוש הממצאים פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית