מיפוי MIBI

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

26/02/2015 | 07:18 | מאת: לאון

שלום ד"ר שלחו אותי למיפוי MIBI PTH מוגבר במיפוי צואר TC MIBI כולל ספקט-בשלב המוקדם מודגמת בלוטת תריס בצוואר. בשלב המאוחר רוב החומר מופרש מבלוטת התריס ויתכן קליטה בקוטב התחתון של האונה הימנית-ממצא זה אינו חד משמעי גם בבדיקת הספקט. בסיכום: יתכן קליטה בקוטב התחתון של האונה הימנית-ממצא לא ברור הן במיפוי הפלנרי והן בספקט ומציעים קורלציה ל אולטרוסאונד במה מדובר ד"ר?זה יכולה להיות אדנומה? לאון

אכן הממצא הוא חשוד ודרוש ברור נוסף ע"י מומחה לטיפול בפעילות יתר של הפראתירויד פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית