נס ציונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

07/07/2011 | 13:08 | מאת: עליזה ד.

בת 60יש לי מס' קישוריות ב2 האונות נמצאת בבקורת שנתית לפני כחודש התחלתי לחוש חולשה,חוסר שינה,דפיקות לב מואצות,חילוף חומרים מטורף הבלוטה היתה מאוזנת עד כה ללא תרופות יש לי נוגדנים לבלוטה בשבוע שעבר נשלחתי לבדיקות והממצאים הראו:TSH 0.03 ,T3 7.6 T4 21.2 כיצד להתייחס לערכים אלו?

מדובר ביתר פעילות של בלוטת התריס . עליך לפנות לאנדוקרינולוג לאיזון המצב

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית