בלט עיניים ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

27/08/2014 | 10:39 | מאת: רפאל

שלום אני בן 33 בריא בדיקות דם תקינות מספר פעמים . יש לי בלט עיניים קל בשנה וחצי האחרונות ירדתי במשקל למרות שאני אוכל ממש טוב ולפעמים הרבה, עייפות חזקה וקצת דיכאון . הזעה מוגברת יותר מפעם בנוסף אובחנה טכיקרדיה במהלך אקו לב. לפני 2-3 שנים הייתי מצליח להשמין והייתי נראה פחות רזה והיום אני לא מצליח בשום אופן להשמין וזה פגע לי בדימוי קצת . האם יש דרך לפתור את זה וכן לעלות במשקל ??! תודה רבה .

יש חשד לפעילות יתר של בלוטת התריס פנה לאנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית