פיסורה....למה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

20/02/2014 | 23:48 | מאת: רקי

שלום רב מיוני עד אוקטובר שנה שעברה ירדתי 20 קג במשקל. בתחילת אוקטובר התחילו כאבים חזקים ודימום בשרותים. ביקור אצל רופא שאבחן אותי עם טחורים מדרגה ראשונה. המליץ לאכול יותר סיבים ושמן פאראפין ומשחה. מאז הכאב חוזר ונעלם בתנודתיות של ארבעה שבועות. מבדיקה חוזרת אצל רופא אחר השבוע אובחנתי עם פיסורה. כמה שאלות: 1.האם יש קשר בין ירידת המשקל לפיסורה? 2.האם זה שכיח שהפיסורה תעלם לכמה שבועות ואז תחזור? 3. מה יכול להשפיע על ההחלמה של הפיסורה חוץ ממזון והפרשה? תודה רבה על העזרה

הירידה במשקל של 20 ק"ג היא מטרידה מאד וטחורים או פיסורה אינם מסבירים אותה. יש קודם כל לבצע קולונוסקופיה כדי לשלול סרטן של המעי הגספרופ מ קראוס

21/02/2014 | 10:20 | מאת: רקי

הירידה במשקל הייתה עקב שבועיים של חוסר תיאבון שהחלטתי אחריהם לרדת במשקל על ידי הקטנת כמות האוכל שאני צורך כי אכלתי יותר ממה שהייתי צריך. באוקטובר הגעתי ל 70 קג ומאז אני יציב באזור ה 70 קג. בן 30, בדיקות דם תקינות חוץ מ TSH קצת גבוה (T3 ן T4 בסדר). איזה רופא צריך להפנות אותי לקלנוסקופייה?

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית