פיענוח FNA בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

26/11/2013 | 06:24 | מאת: הילה

תוצאות בדיקת fna בלוטת התריס Minimally Cellular Hemorrhagic Smears showing: Clusters of Small' uniform'cyologically benign appearing follicle cells minimal basophilic colloid No macrophanges idntified The smears received are negative for malignant האם תקין?

משטח של תאים פוליקולריים עלול להיות תוצאה של FOLLICULAR TUMOR הדורש ברור ע"י בדיקה קלינית ובדיקת אולטראסאונד של הצוואר, מעקב ולעיתים גם ניקור נוסף פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית