פיסורה טיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

28/10/2013 | 22:24 | מאת: ניר

בן 35, כמעט שנתיים סובל מפיסורה , כאשר היו לי תקופות טובות יותר . התק' האחרונה מאוד לא טובה, הייתי אצל 2 רופאים, שניהם עדין לא ממליצים על ניתוח. אולם אמרו שאם זה אל יעזור יתכן ואצטרך כן אבל עדיף לנסות ללא. לאחרונה התחלתי לקחת פסיליום לפני השינה, בנוסף אני מורח rectogesic ו nifedipine gel בנוסף אני לוקח לפני השינה כפית של אגיולקס. הבעיה הכי משמעותית אצלי שהכאב נגרם , סליחה על התיאור אבל מהחתיכה ה1 שיוצאת , וזה מה שגורם לי אחר כך לכאבים וכן כאבים במהלך היום בייחוד בישיבה. אני ממש מקווה לא להגיע לניתוח - האם יש לך עבורי המלצות נוספות? האם ישנם מאכלים שאני יכול לאכול שיבריא אותי מבפנים ? כי נראה לי שהפיסורה שלי הינה יחסית עמוקה ואני לא בטוח שהמשחות שאני מורח עוזרות. הכאביפ ביציאה הראשונה מאוד כואבים. האם שימוש בשמן קוקוס יכול לעזור? (לרפא \ לרכך יציאות ?) כמובן שאני מוסיף הרבה פשתן לאוכל שלי ושותה הרבה מים . תודה

על שאלה מסוג זה אוכל לענות לך רק אחרי בדיקה במרפאתי בבית החולים אלישע בחיפה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית