שאלה נא עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

02/07/2013 | 10:50 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 31 בריאה בד"כ , מזה שבועיים יש לי סחרחורת קלה ותחושת חולשה ברגליים , ידיים חמות קצת , אין לי חום או כל כאב או תופעה אחרת , האם זה קשור לתת פעילות בלוטות התריס? אציין כי בדיקת דם לבלוטות לפני שלושה חודשים הייתה תקינה .. ספירת דם לפני שבוע תקינה ... אציין רק כי נוירולוג נתן לי בטיסטין לסחרחורת אמר זה בגלל האוזן למרות שאין דלקת או וירוס אבל לקחתי את התרופה רק לחמשה ימים במקום 14 כי תרופה זו גרמה לי לכאבי בטן .. האם זו הסיבה לסחרחורת ? או שזה קשור לבלוטות? ממש לחוצה שזה משהו קשור לבלוטות .. בבקשה הכוונה ד"ר תודה מכל הלב

הסמנים שאת מתארת כנראה אינם קשורים בבלוטת התריס. חזרי על תפקודי בלוטת התריס ואם הם תקינים פני שוב לנאורולוג לברור וטיפול פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית