פאוץ עקב קוליטיס ו MRI

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

01/06/2013 | 00:25 | מאת: יואב

שלום פרופסור קראוס. נותחתי על ידך בתחילת שנות התשעים בהדסה עקב קוליטיס ויצירת פאוץ. מרגיש מצוין למרות שסבלתי מדי פעם מפאוציטיס. ה VSL3 עזר לי ובגדול למרות שהאנטיביוטיקה תמיד עשתה את העבודה. השאלה שלי קצת חריגה. הייתה חשיבה לעשות לי MRI בגלל איזו סיבה אבל בסופו של דבר הכול הסתדר ולא היה צריך. האם ניתן לעשות MRI עם פאוץ עקב הקלמרות שתופסות אותו ורואים אותן בצילומים? תודה יואב

יואב שלום שמחתי לשמוע שאתה חש בטוב רצוי לבצע בדיקת מעקב אחת לשנה מרפאתי היום היא בבית החולים אלישע בחיפה. הזמנת תורים בטלפון 04-8300000 אין מניעה לביצוע MRI אחרי הניתוח שעברת פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית