נואשת !

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

06/04/2013 | 12:38 | מאת: or

היי אני בת 26 קרוב היסטוריה של בלוטת הטריס במשפחה . כבר חודש וחצי אני במיטה לא מתפקדת הכול כואב. לחץ במוח התעלפויות דופק לב דקירות פריחות מוזרות סוכר לא יציב , שתן מרובה . הבלוטה נפוחה כואבת כל הזמן אני צרודה . התחיל להחמיר 3 ימים אחרונים הקאות עצירות נשירה יובש בידיים עור דק סימנים כחולים מכלום בכל הגוך ירידה דרסטית במשקל למרות שאני אוכלת אפילו בכוח . המצב משפיע עלי נפשית מאוד . 170 קג 44 -5 כרגע . אין לי כוח לקום מהמיטה להגיעה לרופא . ועד שמצאתי נפלתי על פסיכופט בשם ד"ר בן טל במרפאת פלוטקין . אפילו להגיש תלונה אין לי כוח . אני מתחננת לעזרה . המצב בלתי ניסבל אני רק רוצה לחזור לחיים רגילים עם החיוך המושלם שלי .

התלונות שאת מתארת חשודות ליתר פעילות של בלוטת התריס פני לאנדוקרינולוג לברור וטיפול פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית