עזרה אולי קשור לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

23/03/2013 | 17:48 | מאת: Viki

לסבולממשיכת בול אני מתעורר בלילה בגלל שהידיים נרדמות לי,במנוחה מופיע קפיצות שריר ושרירי הצוואר מרגישים לי חלשים...ממה כל זה נובע??עשיתי הרבה בדיקות ואני מיואש,יש לציין שבמאמץ יש לי סיחרור ושאני מקיים יחסי מין לאחר מכן אני מסוחרר ואנמי לכמה זמן...לאחרונה גם כאבי גב ממוקדים כאלה...עשיתי מאריי,אימגי,בדיקות נוירולוגיות ובדיקות דם הכל יצא ללא ממצא חריג הידיים נרדמות כל הזמן גם ששמתי סד היד השניה נרדמה רק בכרית ובאצבע אחת...יש לי אף סתום קושי בנשימה עמוקה ושאני מקנח את האף יש תחושה שבלוטה מצד ימין נכנסת ללוע מה גם שבנגיעה בצוואר יש תחושה של חוסר בצד ימין ובצד שמאל כאילו הכל בסדר... אין לי חום אבל 4 שבועות אני מרגיש רע

השאלה מסובכת בצע CT של הצוואר ובית החזה ובדיקה ע"י אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית