דימום אחרי מחזור לאחר העלאת מינון של יוטירוקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

27/02/2013 | 19:28 | מאת: ענת

שלום, בתאריך 20.2.13 קיבלתי מחזור שנמשך 4 ימים. (3 ימים דימום רגיל ובהמשך דימום קל) ** ביום 6 (25.2) וה-7 (26.2) לא היה דימום בכלל** והיום 27.2.13 היה מעט דימום (דם טרי) על התחתונית. 1 האם יש סיבה לדאגה שאחרי יומיים נקיים יהיה שוב דימום??? 2 האם יש צורך לגשת לרופא לבדיקות??? לציין שאני בת 44 ומעולם לא היה לי דבר כזה. כמו כן האם יש קשר בין העלאת מינון (50 מ"ק) של יותירוקס לטיפול בבלוטת התריס לבין הופעת הדימום?? ( לוקחת סה"כ 500 מ"ק בשבוע ) אשמח לתשובה מהירה..

אינני חושב שחזרת דימום אחרי יומיים לזמן קצר הוא משמעותי. חכי עוד חודש חודשיים כדי לבחון אם תופעה זו חוזרת. אם התופעה חוזרת להתייעץ עם הגינקולוג. אינני חושב שהעלאת מנון היותירוקס קשורה לדימום. רצוי לבדוק כיצד השפיעה העלאת המינון על רמת TSH

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית